31 Ocak 2016

FIFA 16 Kariyer Modu En İyi Genç Kaleciler


FIFA 16'daki en iyi genç kaleciler , genç kaleciler dedim çünkü kariyer modunda genelde hepimiz genç oyunculardan kurulu kadrolar ile oynamak isteriz bu bi nevi standart oldu artık.Herkes genç oyuncular ile oynamak istiyor kariyer modunda çünki onları en alttan en yukarı çıkartıp yıldız seviyesine getirmek oldukça zevkli oluyor. Liste'de hem gizli saklı'da kalmış kalecileri hemde oyundaki en yüksek potansiyel'e sahip kalecileri bulabileceksiniz.

Listeye geçelim artık.






1.KEPA ARRİZABALAGA


Rating : 74

Potansiyel : 87



KulüpReal Valladolid
LigLiga Adelante
Ülkeİspanya
Yaş20
Boy188cm | 6'2"





2.BARTLOMEİJ DRAGOWSKİ

Rating : 71

Potansiyel : 86





KulüpJagiellonia
LigEkstraklasa
ÜlkePolonya
Yaş18
Boy188cm | 6'2"






3.ANDRE MOREİRA 

Rating : 70

Potansiyel : 85







KulüpUnião da Madeira
LigCF União Madeira.
ÜlkePortekiz
Yaş19
Boy195cm | 6'4"









4.SİMONE SCUFFET

Rating : 72

Potansiyel : 84




KulüpComo
LigUdinese
ÜlkeItalya
Yaş19
Boy190cm | 6'2"






5.JOEL DROMMEL

Rating : 65

Potansiyel : 83



KulüpFC Twente
LigEredivisie
ÜlkeHollanda
Yaş18
Boy193cm | 6'3"






6.RAUL GUDİNO

Rating : 68

Potansiyel : 84






KulubüFC Porto
LigPrimeira Liga
ÜlkeMeksika
Yaş19
Boy195cm | 6'4"





Oyuncuları sizin sezon içinde nasıl oynattıgınız çok önemli ,yani bir kaleci kötü bir sezon geçirirse veya beklediginden az maaş alıyorsa mutsuz olur. Mutsuz olan oyuncu iyi gelişmez. Bu kalecileri sürekli oynatmaya çalışın ve 1-2 sezon sonunda muhteşem oyunculara dönüşeceklerdir. Harika paralar kazandırırlar. Kaleci geliştirme ve alt yapıyı bu yönde kurma size iyi paralar getirebilir. Yukarda verdigim potansiyellere takılmayın  onlar değişkendir. Yani 90'a bile çıkabilirler veya daha düşük de olabilirler tamamen sizin nasıl oynattıgınız ve ne kadar maç içinde süre aldıklarına bağlıdır.Genç oyuncuları sakın ama sakın yedek oyuncu olarak oynatmayın , kiralik yani loan gönderin.


FIFA 16 Kariyer modu antreman nasıl yapılır , kalecilerimizi nasil eğiteceğiz ki daha iyi ve hızlı gelişsinler. Gördüğünüz üzere aşağıdaki genç kalecei Dragowski'de Promising Player yani umut vadeden oyuncu yazıyor bu demekki bu oyuncunun önü açık , antreman'da bol bol bu oyuncu ile çalışın. Hiç bir antreman'ı atlamayın FIFA 16 Kariyer modunda ve mutlaka antreman yaparken en zor olan antremanları seçin.


Başka yazılarda görüşmek üzere.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder