16 Eylül 2015

ULTİMATE TEAM'DE TRANSFER MARKET DÖNÜYOR


Dün gece EA Sports'dan yapılan açıklama da FIFA 16 Ultimate Team ile ilgili yenilikler ve oyunda yer alacak yeni gelişmeler açıklandı. İşte FIFA 16 Ultimate Team'de sizlerle buluşacak yenilikler.

Transfer market internette ve EA uygulamalarında

Yeni Ultimate Team sezonun da oyunlar transfer market'e internet üzerinden ve EA uygulamalarından 17 Eylül'den itibaren ulaşabilecek. FIFA 15'te Ultimate Team oynamış, dönüşü EA serverları tarafından onaylanmış oyuncular, internet üzerinden giriş yapabilecek ve takımlarını bedava verilecek olan "dönüş yapan oyuncular" packlerini açıp oluşturmaya başlayacabilecek.

* Telefon uygulamasını kullanabilmeniz için öncelikle internet üzerinden giriş yapmanız mecburi.

Yeni FIFA Ultimate Team oyuncuları, Transfer Market'e giriş yapmadan önce oyuna Bilgisayarlardan veya oyun konsollarından girme mecburiyetini taşımakta. Bir kaç gün geçtikten sonra yeni oyunculara da web üzerinden transfer markete giriş izni verilecektir. EA'nin bu yeni güvenlik önleminin sebebi ise bütün oyuncuların aktif insan oyuncuları olmasını sağlamak.

Oyuncu satışı ve alımı artık daha kolay

FIFA 16'da transfer market'de ki oyuncu bedelleri daha geniş aralıklarda olacak. Buda oyuncuların alım ve satımını kolaylaştıracak. EA'nin bu sene ki amacı oyuncu bedellerini olabildiğince yüksek tutarak, daha fair bir oyuncu takası ortamı oluşturmak ve hile yaparak oyun altını alanların önüne geçebilmek. Oyunda ki hileli altın alımı ne kadar az olursa, oyuncu bedelleri arasında ki farklarda o kadar geniş olacak. 


Yukarıda ki grafik, FIFA 15'te ki bir yıldız oyuncunun maksimum ve minimum bedeli ile FIFA 16'da ki bedelini karşılaştırıyor. Görebileceğiniz üzere FIFA 16'da ki fark, FIFA 15'e göre çok ve çok fazla. 

Ekonomi oyuncuların elinde olacak

Hile yaparak altın alımı ve satımının önüne geçmek için, EA Transfer Market'leri konsollarda ayırıyor. Böylelikle bundan sonra Xbox 360 ve Xbox One örnek olarak kendi farklı transfer marketlerine sahip olacak. Aynı şey PS3 ve PS4 için de geçerli olmakta.

FUT 16'ya ilk giriş yaptığınız da web sitesinden, FUT takımınızı hangi konsol da kullanmak istediğiniz sorulacak ve verdiğiniz cevaba göre o hesabı sadece o konsol da kullanabileceksiniz. Bütün aldığınız altınlar ve oyuncular o hesabınız ile o konsol da kalacak.

Oyuna dönüş yapan FUT oyuncuları, FIFA Puanlarını bir kereliğine transfer etme şansına sahip olacak. Hile yapan, FIFA Puanlarını farklı hesaplar kullanarak transfer eden oyuncular ise kesinlikle cezalandırılacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder