15 Eylül 2015

FIFA 16 - TÜRKİYE LİGİ EN İYİ 5 KALECİ


Fifa 16'da ki oyuncu değerlendirmelerimiz devam ediyor. Bugün de sizler için Türkiye Liginin en iyi 5 kalecisini sıraladık. İşte Türkiye Liginin en iyi 5 kalecisi;

5. Volkan Babacan - Başakşehir


Son sezon Başakşehir'in UEFA Kupasına katılma hakkı kazanmasın da büyük rol oynayan ve büyük bir çıkış yakalayan Volkan Babacan listemizin 5. sırasında. Bu sezon A Milli Takımın oynadığı iki maçta da kaleyi koruyan Milli Futbolcunun Letonya karşısın da sergilediği performans tartışılsa da, Holland maçın da kendisine güvenen hocası Terim'i boşa çıkarmamıştı.

4. Tolga Zengin - Beşiktaş



Trabzonspor'dan Beşiktaş'a olaylı bir şekilde transfer olan ve geldiği günden bu yana zaman zaman tartışılan Tolga Zengin, listemizin 3. sırasın da. Geçen sene sakatlığından dolayı uzun süre takımından uzak kalan Tolga, bu sene Beşiktaş'ın son anda kaleci transferinden vazgeçmesinin ardından yine Beşiktaş'ın bir numaralı eldiveni olacak gibi.

3. Onur Kıvrak - Trabzonspor



Listenin 3. sırasın da Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışma sebebi ile Trabzonspor'dan ayrılma noktasına gelen Onur Kıvrak var. Kulübünden ve Süleyman Hurma'dan özür diledikten sonra takıma geri dönen Onur, şüphesiz ki Türkiye'nin en iyi kalecilerinden bir tanesi. Son seneler de Milli Takımımızın en alternatifli bölgesi Kaleciler oldu.

2. Volkan Demirel - Fenerbahçe



Geçen sezon zaman zaman yediği hatalı goller sebebi ile taraftarın da tepkisini çeken Volkan Demirel, listenin 2. sırasın da. Bu sezona geçen sezona göre çok iyi giren Volkan, özellikle Shaktar maçların da gösterdiği performans ile taraftarının beğenisini toplamıştı. Henüz ligde kaybetmeyen Fenerbahçe'nin kalesini başarı ile koruyan Volkan, bu performansı ile takımına çok önemli puanlar kazandırabilir.

1. Fernando Muslera - Galatasaray





Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyon olmasın da ki ana nedenlerden bir tanesi olan Muslera, listemizin 1. sırasın da. Türkiye'ye geldiğinden bu yana Galatasaray ile kazandığı 3 şampiyonluğun hepsinde üst düzey katkı da bulunan Uruguay'lı kaleci, taraftarının da sevgilisi. Bu sezona konsantrasyon problemleri ile başlayan Muslera, her ne kadar toparlasa da, bol bol pozisyon veren Galatasaray defansı yüzünden bu sene ona yine çok iş düşüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder