27 Eylül 2015

FIFA 16 - TÜRKİYE LİGİ EN İYİ 5 FORVET OYUNCUSU


Sizler için FIFA 16'da Türkiye Ligi'nde bulunan en iyi 5 tane forvet oyuncusunu derledik. Bu sene hücum hattın da birbirinden önemli yıldızları bulunduran ligimizin en iyi 5 forveti işte şöyle;

5. Mario Gomez - Beşiktaş 

FIFA 14 kartını hatırlarsanız ne kadar muhteşem oldugunu bilirsiniz ama malesef 2 sene de 78 rating'e kadar düşmeyi başardı. FIFA 16'da kullanılır mı derseniz şöyle bir baktığınz zaman cevabı, evet kullanılabilir. Hala çoğu ana statlarını korumayı başarmış durum da. 86 Positioning (Pozisyon Bilgisi) ve 86 strenght (Güç) Gomez'i mükemmel bir hedef adamı yapıyor. Hücum hattın da Gomez'iniz varsa orta açmaktan korkmayın.

4. Fernandao - Fenerbahçe 

92 Strenght (Güç), bu adamın nasıl bir canavar olduğunu anlatmaya yetiyor ki gerçekte de öyle aslında ve defans oyuncularının korktuğu bir oyuncu Fernandao. Cüsse olarak şu anda dünya futbolun da nadir görülen oyunculardan bir tanesi ama FIFA 16'da maalesef cüsse kurtarmıyor.

3. Burak Yılmaz - Galatasaray

Türkiye ligi'nde ki FIFA 16 için en iyi forvet olarak adlandırabiliriz Burak Yılmaz'ı. Bunun sebebi de puanlarının dağılımı oldukça iyi gözüküyor. İyi bir hıza sahip ve work rate'i iyi. Pozisyon ve şut yetenekleri de yeterli. Şu anda Burak Yılmaz'a tek gereken bir IF yani İn-form kartı alınmasıç Kendisi böylelikle mükemmel bir oyuncu olacaktır oyun içinde.

2. Samuel Eto'o - Antalyaspor

Ah nerde o eski Eto'o diyesim geldi bir an. FIFA 14'teki kartı inanılmazdı. Ama yaşının ilerlemesine rağmen hala 79 rating ve iyi statlara sahip olması sevindirici. Tek eksiği biraz yavaş olması olan Eto'o, diğer yönleri ile her türlü Türkiye ligi kadrosunda oynatılabilecek bir oyuncu. 4 Yıldız Beceri hareketlerine sahip olması da çok iyi bir artı.

1. Robin Van Persie - Fenerbahçe 

Woahh. 1 sene de 88'den 84'e düşmek de nedir diye soruyorum. Belki Van Persie Türkiye Ligin'de ki en iyi forvet olarak görülebilir ama pek değil. FIFA 15'te ki 88 kartı ile bile bence ST'de işe yaramaz bir oyuncuydu. En iyi oynadıgı yer CF (İkinci Forvet) ve CAM (Forvet Arkası). ST (Forvet) için çok yavaş, güçsüz ve hava topların da etkisiz. Bence Van Persie için en iyi mevki CAM (Forvet Arkası) ama bu FIFA 16 için elbette, yoksa gerçekte çok iyi bir oyuncu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder