02 Eylül 2014

FIFA 15 - KARİYER MODU TÜM DETAYLAR


FIFA 15'in Kariyer modu benim gibi milyonlarca insanın da merakla bekledigi oyun modlarından birisidir.Her sene EA bu moda yeni şeyler ekleyerek bu modu dahada güzelleştirmeye ve oynanabilir hale getirmeye çalışıyor ve bugun bu sene EA kariyer moduna neler katmış onlara göz atacağız.

Şunu EA çok iyi biliyor, bazı oyuncular sadece kariyer modunu oynamak için bile FIFA'yı satın alıyor.

Herneyse geçelim biz detaylara.

Global Network Transfer - Küresel Transfer Ağı

Bu hatırlayacağınız üzere FIFA 14 ile birlikte ilk defa duyurulan bir özellik idi.EA bunu dahada geliştirerek tekrardan aynı sistemi FIFA 15'de kullanmak istiyor.
FIFA 14'deki gibi kaşiflerimize hangi tür oyunculari istedigimiz yönünde rapor vermek yerine,FIFA 15'deki kaşifler bu sefer takımın eksiklerine göre bizlere rapor verecek ve nerelere,hangi tür oyuncular almamız konusunda bize yardımcı olacaklar.

Player Growth - Oyuncu gelişimi

FIFA 15'te EA daha realistik ve gelişmiş bir sistem kullanılacağını söylüyor oyuncu gelişimleri için,FIFA 15'te yeni alacağımız oyuncular eğer yeteri kadar şans verirsek daha hızlı bir şekilde gelişecek vede benim gibi herkesin bekledigi bir özellik daha var,artık yaşlı oyuncular daha uzun duracak kariyer modunda.

Fiziksel kabiliyetlerini baya kaybedecekler ancak teknik olarak hala aynı kalacaklar emekli olana kadar ve eğer iyi şans verirsek öyle kolay kolay da emekli olmayacaklar bu sefer hatta yaşlı oyuncularin bile bazı noktalarda gelişebileceklerini söylüyor EA.Bu özelliği gerçekten çok beğendim ben.

Intuitive Player Search - Sezgisel Oyuncu arama


Diyelim hızlı bir oyuncu arıyorsunuz,sezgisel oyuncu arama sistemi ile sistem size otomatik olarak aradıgınız oyuncudan daha hızlı oyuncuları liste halinde gösterecek ve size yardımcı olacak.Bu diğer güçlü,teknik vs aramalar içinde geçerli.
Mesela finishing'ü yüksek bir oyuncu ariyorsunuz,buldugunuz oyuncudan daha yükek finishing özelliği oyuncular size bu sistem ile birlikte gösterilecek.

Storyline & Presentation - Hikaye ve sunum


EA'nın dedigi gibi ''FEEL THE GAME'' oyunu hisset,bu sene gerçekten bize oyunu yaşatmak ve gerçekten hissetirmek için her iki takımlar arasındaki eski hikayeleri araştırarak oyuna katmış ve siz maça girmeden önce bu hikayeler oyun içinde size aktıralacak ve gerçekten gerçeksi bir oyun hissi yaratmaya çalışacak EA.

Derbilerde muhteşem olur gibi duruyor bu sistem umarım GS - FB içinde detaylı bir araştırma yapmıştır EA.

Match Day Live


Bu çok farklı bir sistem arkadaşlar FIFA 15 oynarken,gerçekte kendi takımınızın herşeyini takip etmek için yapılmış bir sistem yani FIFA 15 oynarkende gerçekte takımınızın neler yaptıgınıda oyun içinde takip edebileceksiniz.



























Daha fazla detay geldikçe paylaşmaya devam edeceğim ancak kariyer modu için tahmin ediyorum yenilikler bu kadar olacak yine ne olacağı belli olmaz EA bu sonuçta :)