22 Eylül 2016

FIFA 17 Kariyer Modu Tüm DETAYLAR


FIFA 17'yi sadece kariyer modu için alanlar her sene yeni özellikler ile mest oluyordur eminim. Her sene eklenen özellikler kariyer modunu her sene daha ilgi çekici yapıyor. UT veya Season'dan sıkılıp kendimi UT'ye atayım diyorsanız yeni özelliklere şöyle bi göz gezdirelim.


Tam kulup yönetimi bu sene bize daha gerçekçi ve daha detaylı bir kariyer modu sunacak. Sezon boyunca daha çok aksiyon alabilmemizi ve takıma daha çok müdahele etmemize işe yarayan tam kulup yönetimine kısaca göz atalım.


YENİ HEDEFLER

Her zaman ki gibi yönetim kurulu bizden bazı başarılar bekleyecek bu sene bi kaç yeni özellik de var.


1. Yurt içinde başarı
2. Yurt dışında başarı.
3. Marka değeri
4. Genç oyuncu yetiştirme
5. Finansal



Genç Oyuncular

Bu sene genç oyuncuları yetiştirmek sadece takımınıza değil kendi isminizi de yükselten bir durum olacak. Yani genç oyuncular alııp veya direk altyapıdan yetiştirip üst takımda oynatan ve bunları dünya yıldızı haline getirdiginizde isminiz daha çok artacak.




Finansal  hedefleri oyunda bu şekilde göreceğiz.




İster direk güçlü bir takımdan başlayıp o takıma başarı üstüne başarı katabilir veya alt liglerden başlayarak büyük emeklerle üst merdivenlere doğru tırmanıp ve bu sırada altyapısı , finans yönetimi ile en baştan kendi ellerinizle üst düzey bir takım kurabilirsiniz. Burada seçim tamamen size ait ancak alt liglerden üst liglere büyük emeklerle taşıdıgınız takım ile büyük şampiyonluklar yaşayınca daha eğlenceli oluyor. Real Madrid seçip 150 milyon dolar transfer bütçesi ile istediginiz oyuncuyu transfer etmek ve üstün kadrosu ile rakiplerinizi ezip geçmek bana göre pek zevkli olmuyor. Tabi burası keyif meselesi , herkes benim fikrime katılacak diye bir kural da yok.


Finansal sistem ise bu sene daha gerçekçi olacak ve bize harcamalar ve gelirlerimizi daha net bir şekilde gösterecek.





Futbolcu maaşlar,stadyum masrafları , medya, lisanslı ürün satışları vs vs gibi bir çok şeyi buradan takip edebileceğiz. Maç günü gelirleri de ayrıca bu tablodan görünebilecek.

GELİRLER KISMI



Oyunu satışı , stadyum gelirleri , forma ve lisanslı ürün gelirleri , maç günü gelirleri vs gibi gelirlerimizi buradan takip edebileceğiz.


GİDERLER KISMI


Oyuncu ve scout ekibi maaşlar, stadyum masrafları ,altyapı masrafları , seyahat masrafları vs gibi giderleri buradan takip edeceğiz.


Avatar Seçimi



Menajerlik modu oynayanlar bu bölümü sevebilir. 12 farklı avatardan oluşan değişik yüzleri seçebileceğimiz ve en önemlisi yarattıgımız menajeri saha kenarında tüm detayları ile görebileceğiz.


Yeni özellikler ile yenilenen kariyer modu her sene ilgimizi çekmeyi başarıyor ve bizi saatlerce başında tutmayı başarıyor. Yeni özelliklerin sadece PS4, XBOX ONE , PC platformlarına geleceğini hatırlatmakta fayda var. FIFA 17 29 Eylül'de PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 için çıkış yapacak.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder